Un agent jubilat dels Mossos d'Esquadra va quedar ferit ahir per una arma de foc durant un atracament que va tenir lloc en un supermercat al barri de la Verneda de Barcelona, segons van confirmar ahir mateix fons de la policia autonòmica. L'agent va ser traslladat a l'hospital de Sant Pau de la capital catalana i ahir mateix ja es trobava fora de perill, segons van assegurar les mateixes fonts policials.

Cap a les vuit del vespre tres desconeguts van intentar atracar un supermercat del carrer Cantàbria, al barri de la Verneda de Barcelona, quan, pel que sembla, l'agent ja jubilat va intentar evitar el robatori. En concret, hauria intentat retenir un dels atracadors i aquest li hauria disparat un primer tret a l'estómac i un segon tret al cap, encara que aquest últim només li va provocar ferides superficials. Tot i això, com a conseqüència de l'impacte dels trets, l'agent jubilat va requerir atenció mèdica, per la qual cosa els serveis d'emergències el van traslladar fins a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on ahir a la nit, a l'hora de tancar aquesta edició ja no es temia per la seva vida.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra van desplegar un operatiu per tal de poder detenir els autors del fets, que van fugir del lloc de fet en dues motocicletes que presumptament també haurien estat robades. Els autors d'aquest atracament, segons van indicar fonts policials, també podrien estar relacionats amb dos atracaments més que es van portar a terme ahir a la tarda a la capital catalana.