El conseller de Territori, Santi Vila, es va casar ahir amb el xef italobrasiler Rafael Vertamatti, després d'una llarga relació sentimental, en una cerimònia a la qual va assistir la ministra de Foment, Ana Pastor. Per la seva banda, el President de la Generalitat, Artur Mas, va acudir al sopar de celebració.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va oficiar la cerimònia, que es va celebrar al castell de Peralada (Girona) a les set de la tarda, davant d'uns 200 convidats, entre els quals hi havia familiars, amics de la parella i polítics. És el cas de la ministra de Foment, Ana Pastor, l'única representant del govern espanyol que va acudir a l'enllaç en qualitat d'amiga del conseller.

A la cerimònia han acudit també tots els consellers del Govern català, membres de Convergència Democràtica de Catalunya amb els quals Vila manté una bona relació, i expolítics com Miquel Roca.

Entre les cares conegudes que hi havia a les noces: els periodistes Josep Cuní, Manuel Campo Vidal, Oriol Nolis, Toni Cruanyes, Pilar Rahola o Vicenç Villatoro, i el Mag Lari. Després de la boda, Vila i Vertamatti faran un breu viatge per Europa.