Temps dispar aquest dissabte a Catalunya. Mentre a les comarques de Tarragona i Lleida s'espera un dia assolellat, a l'interior de Girona el Servei Meteorològic de Catalunya preveu ruixats a partir de la tarda, que es poden estendre a punts del Pirineu i Prepirineu. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Ocasionalment aniran acompanyades de tempesta.

Temperatures mínimes semblants o en lleuger ascens. Voltaran entre 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 16 i 21 ºC al litoral. Les màximes quedaran similars en conjunt si bé a punts del quadrant nord-est baixaran lleugerament. Es mouran entre 22 i 27 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta.

De cara a diumenge, s'esperen alguns ruixats dispersos a punts del Pirineu, del Prepirineu i d'altres punts de muntanya del quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Temperatures mínimes semblants. Les màximes pujaran lleugerament.