L'Ajuntament de Torredembarra nomenarà Enric Grangel (PSC) com a nou alcalde en un ple convocat per a aquest dilluns que ve, 14 de juliol, al qual precedirà un altre per acceptar la renúncia de l'exalcalde, Daniel Masagué (CiU), empresonat des del 27 de juny.

Segons fonts municipals, el ple d'acceptació de la renúncia de Masagué, imputat per un presumpte delicte contra l'administració pública, està convocat a 274 de 10 i també s'acceptarà la renúncia de l'exregidor de Governació José Oviedo (PP), igualment imputat. A 374 de 10, un altre ple extraordinari nomenarà Grangel i es tancarà el buit de poder que ha provocat l'empresonament de Masagué i la imputació de sis regidors (tres de CDC, una d'UDC, un del PP i un independent del GIT) per un presumpte cas de corrupció.

El jutjat número 1 del Vendrell, que investiga el cas sota secret de sumari, ha imputat també la interventora, un empresari local -Blas Niubò- i Jordi Sumarroca, de la constructora Teyco, responsable de les obres de l'aparcament Filadors i del Teatre Auditori de Torredembarra. El consistori el formen 17 regidors, sis dels quals estan imputats.