Una avioneta s´hauria passat de la pista en realitzar les maniobres d´aterratge i ha bolcat. Els Bombers han fet la primera assistència sanitària als ferits i han protegit la zona, entre d´altres accions.

El Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) informa que les víctimes han estat traslladades a l´Hospital Althaia de Manresa. Es tracta de dos homes, un de 59 i un altre de 43 anys, que han resultat ferits de caràcter menys greu i lleu, respectivament.

Fins al lloc s´han desplaçat 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat, 2 ambulàncies del SEM i 5 patrulles dels Mossos d´Esquadra.

Incendi d´habitatge a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat)

D´altra banda, a les 9.20 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l´avís d´un incendi d´habitatge al número 5 del carrer Contraselva de Sant Vicenç dels Horts.

A l´arribada dels Bombers, que s´hi han desplaçat amb 6 dotacions, el foc estava desenvolupat i localitzat en una de les habitacions. A les 9.40 hores, ja han donat l´incendi per controlat.

Per causes que encara es desconeixen, el foc ha cremat totalment l´habitació i el fum ha afectat la resta de la vivenda. No hi ha hagut persones ferides.