Deu persones van resultar mortes i altres 69 ferides, nou de les quals d'extrema gravetat, en una col·lisió múltiple entre dos autobusos polonesos i un altre ucraïnès en les rodalies de Dresden (est d'Alemanya).

La col·lisió es va produir sobre les 12 de la nit de divendres, en un tram de l'autopista A4, segons van indicar fonts policials, quan un primer autobús polonès va envestir a l'ucraïnès, després de la qual cosa va perdre el control i va anar a parar a la calçada contra direcció.

Aquí es va produir un segon xoc, aquesta vegada contra un microbús també polonès que es dirigia cap a la frontera amb Polònia.

Segons les fonts policials, fins ahir es van poder identificar set de les víctimes, totes elles poloneses i en la seva majoria ocupants del microbús, mentre que la resta dels morts viatjava en l'autobús.

El conductor del vehicle causant de l'accident va sortir il·lès, però fins al moment no està en disposició de ser interrogat per tractar d'aclarir les circumstàncies de l'ocorregut.

Contra el xofer, de 44 anys i pel que sembla experimentat, es van obrir diligències per indicis d'homicidi involuntari.