Els números més buscats de la Grossa de Nadal es distribuiran per sorteig. La directora general de Tributs i Jocs de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, ho va anunciar ahir en una entrevista al 3/24. La màxima responsable de jocs del Govern català va assegurar que entre aquests números n'hi ha tres relacionats amb l'efervescència sobiranista. Són el 1714, el 91114 i el 2014, aquests dos darrers data exacta i any de la consulta independentista. Aquests números ja es poden sol·licitar i a diferència del que va passar l'any passat no se n'ha pogut fer una reserva prèvia. Artadi va indicar que el sorteig per tenir aquests números es farà l'1 de setembre.

Enguany la Grossa de Nadal, la loteria impulsada per la Generalitat de Catalunya, tindrà el doble de números que l'any passat per a un sorteig que es farà el 31 de desembre. De moment ja s'han posat a la venda el 15% dels bitllets d'una loteria que donarà cinc grans premis, dos més dels que va donar en el sorteig de l'any passat.

D'altra banda, Artadi va parlar també de les condicions del futur BCN World. Va assegurar que la rebaixa del tipus impositiu que es fa per atraure inversors no suposarà "pèrdua de recursos tributaris".