Almenys 17 civils palestins han mort aquest dijous, entre elles diversos nens, i més de 200 han resultar ferits en un nou bombardeig israelià sobre una escola de l'ONU, a la localitat de Bet Khanun, al nord de Gaza, segons han informat fonts sanitàries.

Testimonis asseguren que projectils de l'artilleria d'Israel, situada escassament a un quilòmetre, han impactar a primera hora de la tarda en aquesta escola de l'Agència de Nacions Unides per als refugiats Palestins (UNRWA), on hi havien buscat refugi més de 1.500 persones.

"Ens estan matant, no podem fugir", cridava una dona, mentre sostenia en braços un nadó d'escassos dos mesos amb la roba tacada per la sang dels seus germà, mort en l'atac.

Una dels doctors d'un 'hospital veí ha explicat que quatre cossos mutilats, dos d'ells de nens, havien estat col·locats al dipòsit, mentre i que la resta havia estat desviats a altres hospitals de la zona.

"Els morts fins ara són 17 i els ferits prop de 200, però la xifra pot pujar en les pròximes hores a causa de la gravetat d'alguns", ha explicat un dels doctors de l'hospital.