El cap de setmana es presenta mig ennuvolat i dissabte amb temperatures mínimes lleugerament més baixes.

Dissabte hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i a la meitat sud del sector central del litoral i prelitoral. A partir del migdia creixeran nuvolades a la Serralada Prelitoral, al Pirineu, al Prepirineu i al quadrant nord-est. Al llarg de la tarda la nuvolositat s'estendrà al nord de la depressió Central.

Pel que fa a les precipitacions, durant les primeres hores de la matinada és possible alguna precipitació feble a l'extrem nord-est. A partir del migdia s'esperen alguns ruixats aïllats d'intensitat feble a punts del quadrant nord-est. No es descarta que vagin acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants.

Les temperatures mínimes lleugerament més baixes, si bé a punts de l'interior la baixada serà moderada. Es mouran entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral, i entre 17 i 22 ºC al litoral. Les màximes seran lleugerament més altes, tot i que al Pirineu la pujada serà moderada. Oscil·laran entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 29 i 34 ºC a la resta del país.

De cara diumenge no s'esperen precipitacions. De matinada i durant el matí hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est, al sud de la depressió Central, i a la meitat sud del litoral i del prelitoral. A la resta del territori estarà poc ennuvolat. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu, als Ports, i al quadrant nord-est.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més altes al terç sud del país, mentre que es mantindran sense grans canvis a la resta. Les màximes també e mantindran sense grans canvis.