El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha qualificat les explicacions de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, després de demanar disculpes per tenir diners sense declarar a l'estranger, de "confuses" i ha demanat que aquesta qüestió s'aclareixi "en tots els seus extrems". En un comunicat, Millo també insta CiU a demanar disculpes als catalans per haver atribuït a "campanyes de difamació" les informacions que apuntaven que la família Pujol tenia diners en altres països. El dirigent popular ha mostrat la seva confiança en les investigacions d'Hisenda i ha assegurat que "és del tot necessari" que s'aclareixi l'oxigen i la data dels fons i de la seva evolució els darrers 30 anys.

Millo també s'ha adreçat a la cúpula de CiU, ja que creu que, "per responsabilitat", hauria de demanar disculpes després d'atribuir a "campanyes de difamació" les informacions que apuntaven a què la família Pujol tenia comptes a l'estranger. "Ara es demostra que alguns necessiten inventar-se enemics per tapar la veritat", ha dit.

"Em pregunto si altres afirmacions que fan ara amb asseveració s'acabarà també demostrant que són mentides interessades, com que Espanya ens roba, si ens separem d'Espanya no sortirem d'Europa, que serem més rics o uqe no sortirem de l'euro", ha afegit.