Rússia va assegurar que té proves que Ucraïna ha usat bombes prohibides pel dret internacional contra objectius civils a diverses ciutats de l'est del país, escenari de combats entre les forces ucraïneses i els separatistes prorussos. Paral·lelament, el ministeri d'Afers Estrangers rus va acusar l'administració dels Estats Units d'aprofitar la crisi a Ucraïna per desplegar una "campanya de denigració" contra Rússia.

Kíev va anunciar que continuarà la seva ofensiva contra els separatistes prorussos que actuen a l'est del país malgrat la dimissió del primer ministre, Arseni Iatseniuk, i de les dificultats per finançar la campanya militar de les quals ha advertit el Govern ucraïnès.

Almenys 17 civils i 13 soldats han mort en les darreres hores com a resultat dels combats entre les forces ucraïneses i els rebels prorussos a l'est d'Ucraïna. L'ONU va explicar que els desplaçats interns a Ucraïna pel conflicte armat s'acosta als 100.000 i que altres 130.000 han fugit a Rússia.

El primer ministre d'Holanda, Mark Rutte, va informar al Parlament del seu país que ja han rebut 203 fèretres amb restes de les víctimes de l'avió comercial malaisi abatut fa una setmana a territori d'Ucraïna.