La màxima responsable de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, va qualificar de "bona notícia" que tot surti a la llum, en referència a la confessió de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que va assegurar que la seva família ha tingut diners a l'estranger sense regularitzar durant més de 30 anys.

Forcadell va assegurar que "si no fem net, no podrem construir un país nou". En aquest sentit, va apuntar que "com més coses surtin, millor", i que el procés és una "oportunitat" de fer una "regeneració democràtica". Així mateix, no va descartar que es puguin conèixer altres casos de caire similar en els propers dies.

Quant a la trobada entre els presidents de Catalunya i Espanya, Artur Mas i Mariano Rajoy, que s'ha de dur a terme el dimecres vinent, la presidenta de l'ANC va reconèixer que li agradaria que els dos mandataris arribessin a un acord, però es va mostrar molt segura que "no passarà absolutament res" i que "no es mouran ni tan sols un mil·límetre, tant l'un com l'altre".