31 de juliol de 2014
31.07.2014

Victòria Álvarez veu com a "paripé" la renúncia als privilegis de Jordi Pujol

31.07.2014 | 00:00

Victòria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, a qui va denunciar per ocultar la seva fortuna al fisc i portar bosses de diners a Andorra, va qualificar de "pari-pé" la renúncia de l'honoris per part de l'expresident català Jordi Pujol i va augurar que "sortiran més draps bruts de la família".
Ahir, Victòria Álvarez va avisar que encara queden per conèixer-se públicament molts aspectes dels negocis suposadament ocults de la família Pujol, ja que sospita que el seu patrimoni superarà els 3.000 milions d'euros: "encara queda molt per sortir i per explicar". "Sortiran més coses, això continuarà", va advertir l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, qui el pròxim 15 de setembre compareixerà com a imputada a l'Audiència Nacional.
Segons Álvarez, l'expresident Jordi Pujol va fer la seva confessió pública en sentir-se "acorralat", ja que la justícia "està funcionant".
Álvarez ha indicat, a més, que, mentre Jordi Pujol i Marta Ferrusola van mantenir sempre una conducta austera, segons el seu parer perquè és el més habitual en persones de la seva generació, els seus fills "són d'una ostentació tremenda".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18