Victòria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, a qui va denunciar per ocultar la seva fortuna al fisc i portar bosses de diners a Andorra, va qualificar de "pari-pé" la renúncia de l'honoris per part de l'expresident català Jordi Pujol i va augurar que "sortiran més draps bruts de la família".

Ahir, Victòria Álvarez va avisar que encara queden per conèixer-se públicament molts aspectes dels negocis suposadament ocults de la família Pujol, ja que sospita que el seu patrimoni superarà els 3.000 milions d'euros: "encara queda molt per sortir i per explicar". "Sortiran més coses, això continuarà", va advertir l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, qui el pròxim 15 de setembre compareixerà com a imputada a l'Audiència Nacional.

Segons Álvarez, l'expresident Jordi Pujol va fer la seva confessió pública en sentir-se "acorralat", ja que la justícia "està funcionant".

Álvarez ha indicat, a més, que, mentre Jordi Pujol i Marta Ferrusola van mantenir sempre una conducta austera, segons el seu parer perquè és el més habitual en persones de la seva generació, els seus fills "són d'una ostentació tremenda".