L'Audiència Nacional ha ordenat l'ingrés en un centre d'internament per a la menor de Ceuta de 14 anys detinguda dissabte a Melilla per la seva relació amb grups gihadistes i ha deixat en llibertat provisional l'altra arrestada, una jove de 19 anys, totes dues imputades per suposada integració en banda terrorista.

Fonts de la investigació han assenyalat que la primera ha comparegut davant el Jutjat Central de Menors de l'Audiència Nacional, que n'ha ordenat, a petició de la Fiscalia, l'ingrés en un centre d'internament de menors per un màxim de sis mesos.

Aquesta menor va ser detinguda amb la jove de Melilla de 19 anys Fauzia Allal Mohammad, la qual, pel que sembla, li va donar allotjament a casa a Melilla i per a qui el jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz va ordenar ahir la llibertat provisional sense fiança imputada pel mateix delicte de suposada integració en banda terrorista.

A més, el jutge Santiago Pedraz ha imposat a Fauzia Allal Mohamed compareixences setmanals al jutjat més pròxim al seu domicili, la prohibició d'abandonar el territori nacional, la retirada de passaport i l'obligació d'oferir un telèfon i una adreça de contacte per ser localitzada i comunicar qualsevol canvi de domicili. La menor ceutina ha reconegut que d'aquí a dos o tres dies se n'hauria anat amb tres joves més a l'Iraq des de Nador (Marroc) per incorporar-se a missions gihadistes.