Un taxista va resultar amb ferides de caràcter greu per arma de foc dilluns a la nit a Barberà del Vallès (Vallès Occidental) en circumstàncies que encara es desconeixen i que els Mossos d'Esquadra investiguen ara.

Els fets van ocórrer dilluns a la nit, cap a un quart de dotze, segons ha confirmat la policia autonòmica, en un carrer de la localitat barcelonina, quan una persona es va acostar al taxi i va disparar fins a sis bales a la víctima.

L'home ferit, d'entre 35 i 40 anys, va ser traslladat en ambulància pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell (Vallès Occidental), i fonts mèdiques han confirmat que es troba en estat crític i en observació.

La policia va rebre l'avís arran d'una trucada que va realitzar un usuari al telèfon 112 per alertar que hi havia una persona ferida per una arma de foc enmig del carrer, just després que es produís l'agressió.

Els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per determinar les circumstàncies dels fets, no han detingut de moment cap persona. D'altra banda, no es descarta que l'agressor actués acompanyat.