Àngela González, víctima de violència de gènere i mare de la nena de 7 anys que va ser assassinada pel seu pare el 2003, ha demanat una disculpa pública del govern, dels treballadors socials i del Defensor del Menor que van conèixer el seu cas i ha preguntat: "quant costa la mort d'una filla?".

"Tots els recursos presentats van ser rebutjats, ningú va veure cap error. M'atreveixo a dir que ni a aquesta justícia, ni a ningú, li va importar la mort de la meva filla", va dir Ángela en la primera compareixença pública davant els periodistes després de conèixer el dictamen de l'ONU que reprova Espanya per no haver protegit la seva filla malgrat les seves denúncies.

Acompanyada de responsables de l'ONG que va presentar la demanda davant el Comitè de Nacions Unides per a l'Eliminació de la Discriminació contra la Dona (CEDAW), Women's Link Woldwide, Ángela va lamentar que cap membre del govern s'hagi posat en contacte amb ella. En ser preguntada per quina creu que hauria de ser la indemnització i reparació que Espanya hauria atorgar, per recomanació de l'ONU, a causa d'aquesta manca de diligència, va dir que, per a ella, "és una qüestió secundària".