El fundador de WikiLeaks, Julian Assange, va augurar la seva "ràpida" sortida de l'ambaixada de l'Equador a Londres, on fa dos anys que està asilat pel govern de Quito, sense precisar com ni quan. Assange va comparèixer juntament amb el canceller equatorià, Ricardo Patiño, en la legació de l'Equador al Regne Unit davant una trentena de periodistes als quals va sorprendre en afirmar que no tardaria a abandonar aquest edifici, encara que "no per les raons que donen els mitjans de Rupert Murdoch".

L'australià, a qui l'Equador va refugiar l'agost del 2012 per evitar la seva extradició a Suècia, un país que el vol interrogar per delictes sexuals que ell nega, es va mostrar ambigu sobre els rumors difosos pel canal de televisió britànica Sky News, que li atribueixen problemes coronaris i de pulmó. L'exhacker, de 43 anys, presentava bon aspecte i una barba blanca.

En tot cas, va al·ludir a les "dificultats" que comporta viure en una habitació petita, "quelcom que afectaria qualsevol persona sana", i sense poder sortir a l'exterior, ja que si ho fa seria immediatament detingut per la policia britànica i portat davant la Justícia sueca. Assange va lamentar que no s'hagi produït "cap moviment" en la indagació sueca.