Un home armat que estava atrinxerat en un bar de Saragossa des de les 11 de la nit de dilluns es va suïcidar ahir poc abans de les set de la tarda, segons fonts de la Policia Nacional. L'home, Luis Pedro R.G. i de 62 anys, estava atrinxerat però sense ostatges al bar Maxi 2 de Saragossa des de dilluns a la nit, i ahir un equip de negociadors de la policia va intentar convèncer-lo perquè deposés la seva actitud.

Una portaveu de la Policia va explicar que els agents, després d'un tancament que es perllongava durant dinou hores, van decidir entrar al bar perquè s'havien esgotat ja "totes les possibilitats de negociació", la situació estava "estancada" i no percebien "avanços". Quan els policies van entrar-hi, van disparar dues càrregues atordidores i diverses ràfegues de càrregues de gas per atordir l'home i aconseguir que desistís.

En cap moment, segons les fonts, la policia va disparar armes de foc. Un cop a dins, els policies van notar l'home "serè, cansat i esgotat" i van intentar durant vint minuts evitar el fatal desenllaç.