La titular del jutjat d'instrucció número 2 de Màlaga va decretar ahir l'arxiu provisional de la denúncia interposada per una jove de 20 anys per una suposada violació a la fira de Màlaga.

La jutgessa va prendre aquesta decisió en considerar que les declaracions i les proves recollides ?-inclòs un enregistrament de vídeo d'un dels detinguts- no poden determinar que s'hagin comès els delictes denunciats, segons ha informat a Efe un portaveu del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA).

Els tres majors d'edat que van ser detinguts, juntament amb dos menors, per la seva presumpta implicació en l'agressió sexual, van afirmar ahir després de conèixer la decisió judicial que "ens han volgut destrossar la vida i encara la tenim destrossada, perquè tenim por de sortir al carrer. Tenim vergonya de sortir i ens sentim amenaçats".

Un dels tres ha narrat que els firaires que van actuar de testimonis "han explicat que ens van veure amb la noia i que estava en la seva salsa, que no estava sent obligada i que no va ser res forçat".

Aquest mateix jove ha afirmat que després de ser detinguts, van rebre "maltractament psicològic", ja que els "van jutjar com a violadors" des del primer moment.