Avions de combat israelians van matar ahir deu persones, entre les quals un nen, en bombardejos sobre diversos habitatges al nord i el centre de Gaza, segons van informar fonts mèdiques, que van precisar que dues persones van morir al llarg del dia a causa de les ferides sofertes en atacs israelians previs.

Una mare i el seu fill van perdre la vida a la matinada en un atac contra la localitat septentrional de Beit Lahia, mentre que cinc membres d'una mateixa família van morir en un atac similar a Radad Tamboura, a la mateixa zona. Tres persones més van morir en ser tocat un cotxe que circulava pel centre de la ciutat de Gaza, un atac en què set persones van resultar ferides de gravetat.

Els avions de guerra israelians també van bombardejar ahir diversos habitatges a la ciutat de Rafah, on van causar dos ferits en un atac contra un edifici proper a la terminal fronterera que uneix la franja amb Egipte. L'Exèrcit israelià va assegurar, per la seva banda, haver tocat una llançadora de coets situada en una escola de Gaza.

Amb aquestes noves morts, puja a 2.120 la xifra oficial de víctimes mortals palestines en els 48 dies de bombardejos.