Satisfacció general en el sector turístic català en aquesta campanya de Setmana Santa. La meteorologia ha ajudat a les comarques tarragonines, on les cases rurals i els hotels han fregat el ple.

A les comarques de Lleida s'ha assolit un 85% d'ocupació, cosa que ha satisfet al Patronat de Turisme i al sector turístic de la demarcació de Lleida per les bones dades registrades. El bon temps ha permès que l'ocupació fins i tot arribés al 95% la nit del divendres i dissabte, confirmant d'aquesta manera les previsions fetes inicialment. Els sectors d'hoteleria, càmpings i turisme rural de la demarcació de Lleida estan satisfets pel nivell d'ocupació assolit. També ho ha celebrat el sector de l'esquí i dels empresaris de turisme actiu i esports d'aventura.

Els allotjaments turístics de la demarcació de Tarragona han fregat el ple absolut. Els càmpings han omplert bungalous i parcel·les d'acampanada en la quasi totalitat dels establiments. Les cases rurals han arribat al 95% d'ocupació i en els hotels de la Costa Daurada també s'ha complert la previsió, amb un 95% de places plenes. D'aquesta manera, els càmpings comencen a recuperar clientela perduda amb la crisi, les estades s'han allargat a les cases rurals, i el mercat interior però també l'estranger ha tornat a escollir les costes tarragonines per gaudir del bon temps d'aquesta època.

Per la seva banda, a les comarques de Girona les reserves d'última hora han situat les ocupacions entre el 60 i 70% als hotels.