La portaveu d'UPyD, Rosa Díez, va afirmar ahir que ha estat "enganyada" pels seus "companys", entre ells l'exdiputat a Astúries Ignacio Prendes, que dijous va renunciar al seu escó després de ser expulsat del partit, i el que era candidat a Aragó, Carlos Aparicio, que l'ha abandonat ell mateix.

"Prendes i Aparicio han jugat a dues bandes", va acusar Díez en una entrevista a Onda Cero, després que dijous a la nit denunciés al seu compte de Facebook l'intent d'alguns càrrecs públics d'aquesta organització, entre els quals citava Prendes, de "muntar des de dins d'UPyD" una xarxa per minar el partit, quedar-se amb les sigles i lliurar-lo a (Albert) Rivera", líder de Ciutadans.

Díez va insistir ahir que Prendes ha "treballat des de dins per a una altra opció política", per explicar la seva expulsió.

La líder d'UPyD, que va assegurar que no renuncia al fet que la gent la vulgui al capdavant del partit, va defensar que la seva organització és "profundament democràtica" i que les decisions no les pren només ella.