El director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, assegura que la presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, no va dir la veritat aquest divendres durant la seva compareixença en la comissió parlamentària contra el frau. "Ella va anar ahir al Parlament a mentir perquè és una mentidera compulsiva", va sentenciar contundent Marco en una entrevista al programa El Suplement, de Catalunya Ràdio.

Marco va assenyalar que la líder dels populars catalans sabia que la seva conversa amb Victòria Álvarez seria gravada, ja que era un encàrrec d'algú del seu "entorn personal". Tot i així, el director de Método 3 es va negar a dir qui era aquesta persona, emparant-se en el secret professional.

Per altra banda, Francisco Marco va certificar que Victòria Álvarez desconeixia que l'estaven gravant. Però al contrari del que va fer divendres l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola -donant el nom de l'exsecretari d'organització del PSC, José Zaragoza-, ell es va negar a dir qui va ser la persona que va encarregar l'enregistrament al restaurant La Camarga per respectar el "secret professional", comparant la confidencialitat que es requereix a un investigador privat a la d'un metge o un religiós amb el secret de confessió.