El director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, assegura que la presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, no va dir la veritat aquest divendres durant la seva compareixença en la comissió parlamentària contra el frau. "Ella va anar ahir al Parlament a mentir perquè és una mentidera compulsiva", ha dit contundent Marco en una entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. Marco assenyala que la líder popular sabia que la seva conversa amb Victòria Álvarez seria gravada, ja que era una encàrrec d'algú del seu "entorn personal". Tot i així, el director de Método 3 s'ha negat a dir qui era aquesta persona, emparant-se al secret professional.

Marco ha presentat aquest dilluns a primera hora del matí una denúncia al jutjat de guàrdia de Barcelona contra la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per les suposades "calúmnies" expressades contra ell durant la compareixença de la líder popular a la comissió d'investigació antifrau del Parlament divendres passat. Marco ho ha explicat a l'inici de la seva compareixença a la mateixa comissió, reiterant que Camacho sabia que el dinar de la Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola s'havia gravat i acusant el PP d'intentar-lo "matar civilment". A més, ha dit que algú de "l'entorn personal" de Camacho va encarregar la gravació.

L'exdirector de Método3 nega que Zaragoza encarregués la gravació de La Camarga

El director de l'agència de detectius Método3, Francisco Marco, ha negat aquest dilluns que l'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza encarregués la gravació del dinar del restaurant La Camarga entre la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola. Ho ha negat dues vegades i ha dit que qui va encarregar l'espionatge va ser "l'entorn personal" de Sánchez-Camacho, que ell considera que és "la parella, els ascendents i els descendents". D'aquesta manera, ha apuntat a la família més propera de la líder popular, i ha desvinculat tant Zaragoza com el PSC i el seu entorn institucional.