Un nadó i dos adults van morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a l'autopista AP-7 quan circulaven en sentit nord a l'altura de Cambrils, a la comarca del Baix Camp. Segons el Servei Català de Trànsit, en aquest mateix sinistre també hi van resultar ferides tres persones, dues de les quals, al tancament d'aquesta edició, es trobaven en estat molt greu.

La víctima més malferida va haver de ser traslladada immediatament en helicòpter medicalitzat des del lloc dels fets fins a l'Hospital de Bellvitge, mentre que les altres dues van ser evacuades en dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques desplaçades a la zona de l'accident.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís del sinistre a les 17:21 hores, quan un tot terreny que portava sis persones va sortir de la via i va bolcar al quilòmetre 261 en sentit Barcelona per causes que encara es desconeixen.

Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

A causa de l'accident es va haver de tallar un carril en sentit Barcelona, cosa que va provocar retencions a l'altura de Cambrils. De fet, aquesta via va estar tallada força estona perquè en el punt on es va produir el sinistre mortal s'hi va avariar un camió.