Tres dels quatre ferits en un institut de Barcelona per un estudiant de segon de l'ESO que ha matat un professor estan sent atesos a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona de ferides lleus i estan estables.

Segons han informat a Efe fonts de l'hospital, els tres ferits són una professora, amb contusions a la cara; la seva filla, de 13 anys i alumna també del centre, amb ferides superficials en una cama, i un altre alumne, un noi de 14 anys, ferit al tòrax per arma blanca que està estable.

Els tres ferits estan sent atesos al servei d'urgències, on encara estan valorant si quedaran o no hospitalitzats, mentre que el quart ferit, una altra professora del centre, ha estat atesa al mateix lloc dels fets i ja ha estat donada d'alta.

L'Ajuntament de Barcelona ha activat el Centre d'Urgència d'Emergències Socials de la ciutat per atendre les necessitats de les famílies dels alumnes que requereixin algun tipus d'ajuda.

Poc després de les 09.00 hores del matí, un alumne de segon de l'ESO de l'IES Joan Fuster de Barcelona ha disparat una ballesta de fabricació casolana contra un professor, que ha mort, i contra quatre persones més.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació dels fets i estan prenent in situ declaració als testimonis del succés.