Les autoritats aeroportuàries dominicanes investiguen les circumstàncies que envolten l'accident en el qual ahir van morir dos turistes espanyols, dos ciutadans bolivians, dos britànics i un dominicà, en caure una avioneta sobre un camp de golf a l'est de la República Dominicana.

Un informe preliminar de la Direcció de Navegació Aèria (Dina) va indicar que testimonis presencials van relatar als investigadors que pel que sembla el pilot de l'aeronau en experimentar algun error durant el vol va intentar aterrar en el camp de golf, trobant en el seu camí diversos arbres que no li van permetre completar amb èxit aquesta maniobra.

Van indicar que van escoltar tres forts explosions que van mantenir en pànic als residents del lloc, segons el citat informe lliurat per la Dina a l'Institut Dominicà d'Aviació Civil (IDAC), va informar en un comunicat aquest organisme.

Altres fonts consultades per EFE, van assenyalar que l'aparell no va informar de cap tipus d'incidència entre l'enlairament i el moment de l'accident.

Fonts consultades per EFE han informat en un principi que a bord de l'aparell hi havia quatre ciutadans espanyols i fins i tot mitjans locals van indicar que la totalitat dels set passatgers eren russos. El ministre espanyol d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, però, va precisar que entre els set morts n´hi havia dos de nacionalitat espanyola i dos bolivians.

El pilot, de nacionalitat dominicana, va ser identificat com Héctor Soriano. A l´hora de tancar aquesta edició encara no s´havia identificat les altres víctimes.