Almenys 34 persones van morir ahir en bombardejos de l'aviació del règim sirià sobre la localitat de Darkush, al nord de Síria. El director de l'Observatori Sirià dels Drets Humans, Rami Abdelrahman, va confirmar que entre les víctimes mortals hi ha nou dones i diversos menors.

La xifra de morts, però, pot augmentar a causa de la presència d'un gran nombre de ferits de gravetat a causa dels bombardejos, segons un comunicat anterior de l'Observatori, que havia assegurat en un primer moment havia xifrat en les víctimes en més de 60.

Caces del règim de Baixar al-Assad van iniciar una ofensiva dirigida contra algunes parts en Darkush, així com les perifèries de les poblacions de Kafr Auid i Saraqeb sense que se sàpiga si aquests atacs van causar víctimes.

A més, quatre persones, entre elles una dona i dos menors d'edat, van morir i diversos més van sofrir ferides quan un helicòpter del règim va llançar un barril explosiu a Al-Lach. D'altra banda, els caces sirians van llançar uns 20 bombardejos contra diverses zones de la localitat de Yisr al-Shugur.