Agents de Salvament Marítim estan duent a terme l'evacuació dels 150 passatgers que es trobaven a bord del ferri d'Acciona-Trasmediterranea "Sorrento", que s'ha incendiat a unes 18 milles a l'oest de Mallorca quan feia la ruta Palma-València.

Segons han informat fonts de Salvament Marítim, la seva embarcació d'intervenció ràpida "Salvamar Acrux" està coordinat a alta mar l'evacuació del vaixell, operació en la qual l'assisteixen 2 ferris de la naviliera Baleària, el "Visemar I" i el "Publia" .

La primera d'aquestes embarcacions de suport havia partit de Palma al voltant del migdia, poc després de la incendiada, de manera que en rebre l'avís d'emergència ha virat 180 graus per participar en el rescat.

El "Publia", que es dirigia a Barcelona i havia salpat d'Eivissa, s'ha desviat de la seva ruta per recollir a alguns dels passatgers evacuats en els bots de salvament arriats des del "Sorrento", ha informat un portaveu de Baleària.

L'incendi en el ferri d'Acciona, que havia partit al voltant del migdia del port de la capital balear, s'ha produït cap a les 14.30 hores, quan ja havia recorregut unes 30 milles d'una ruta que es perllonga durant unes 140 milles nàutiques.

Segons diverses fonts, en principi, el succés no ha causat ferides d'importància a cap dels passatgers i es desconeixen els danys materials ocasionats pel foc, tant en l'embarcació com en la càrrega rodada que conté.