Almenys quatre soldats sirians van morir en un atac llançat diumenge per les forces israelianes al costat sirià dels alts del Golan, ocupats per Israel des de 1967. El president de l'Observatori Sirià de Drets Humans, Rami Abdul-Rahman, va explicar que els militars sirians van morir a causa d'un coet disparat des del costat israelià del Golan. El projectil va impactar en una zona fronterera, davant de la localitat siriana de Maydar Shams, en mans de les forces lleials al president, Baixar Al-Assad.

Des d'Israel, fonts militars van explicar que un avió de les Forces Armades va atacar una posició a la frontera amb Síria per evitar una agressió contra tropes hebrees. Segons un comunicat, "un grup de terroristes armats es va acostar a la frontera amb un artefacte explosiu amb la intenció de detonar-lo" contra efectius israelians.

Per altra banda, Israel ha tret a concurs públic la construcció de 77 habitatges a colònies jueves de Jerusalem Est, ocupada el 1967, va denunciar l'ONG israeliana Pau Ara, que supervisa la proliferació d'assentaments. El Ministeri israelià de Construcció i Habitatge va publicar diumenge el concurs per a l'edificació d'aquestes noves unitats, la primera vegada que les autoritats ho fan des de les eleccions del 17 de març.