L'investigador biomèdic manresà Pere-Joan Cardona, el jurista Carles Viver Pi-Sunyer, que ocupa el càrrec de Comissionat per a la Transició Nacional, i l'empresari Raimon Carrasco s'han incorporat a la candidatura Junts pel Sí de cara a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre.

Segons informa la candidatura Junts pel Sí en un comunicat, aquestes tres destacades personalitats se sumen a la llista d'independents que en formaran part. Carles Viver Pi-Sunyer (Terrassa, 1949), llicenciat i doctor en Dret per la Universitat de Barcelona, és catedràtic de Dret Constitucional i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, òrgan que va presidir des del 2013 fins al febrer del 2015, quan va ser nomenat Comissionat per a la Transició Nacional.

Pere-Joan Cardona (Manresa, 1967), llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Microbiologia i Parasitologia, és investigador biomèdic en tuberculosi i ha obtingut diferents guardons com el Premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona el 2012.

Raimon Carrasco (Barcelona, 1924), fill d'un dels fundadors d'UDC, Manuel Carrasco i Formiguera, prové del món empresarial i, actualment, és secretari de la Fundació Institut Guttmann.

També Carrasco ha estat membre de la junta directiva d'Òmnium Cultural i directiu del Futbol Club Barcelona, club que va presidir des del desembre del 1977 al juliol del 1978.