Un menor de 16 anys va morir aquest dimecres al vespre després de precipitar-se des d'un quart pis d'un hotel de Calella. Segons van explicar fonts del SEM, l'avís es va rebre al vespre i l'equip mèdic que s'hi va desplaçar no va poder fer res per salvar-li la vida, ja que el jove estranger hauria mort a l'acte. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de la caiguda, que podria ser accidental, i descarten que es tracti d'un nou cas de balconing-saltar d'un balcó a un altre-.

El menor s'estava a l'hotel Amaika de la localitat, allotjat de vacances amb la seva família. El jove, de 16 anys i estranger, va morir després de l'impacte al terra, segons van explicar fonts del SEM. Personal del Sem es va desplaçar a l'hotel després de rebre l'avís del succés a les 23.01 hores de dimecres, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

D'altra banda, un jove alemany de 18 anys es troba ingressat a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona després que dimarts a la nit caigués des del tercer pis d'un hotel de Lloret de Mar quan, pel que sembla, en aquest cas sí que intentava passar d'una habitació a una altra pel balcó.