Una mare de quaranta-dos anys i dues filles, una d'onze anys i l'altra d'un, han mort aquest dimecres en caure per la finestra d'un tretzè pis d'un edifici al barri de la Devesa de Girona, concretament al carrer Joaquim Vayreda. En aquesta tretzena planta hi ha un despatx d'arquitectes on la dona treballava amb el seu home, que en el moment dels fets no hi era. La parella també tenia un fill de tres anys que estava amb els avis. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de vuit del vespre. Els Mossos d'Esquadra han descartat que hagi estat una caiguda accidental i apunten com a hipòtesi principal que la dona hagi saltat per una finestra amb les dues nenes.

Els Mossos d'Esquadra no han trobat signes de violència al despatx d'arquitectura on han passat els fets. La dona era aparelladora i fins fa dos anys treballava a l'Ajuntament de Girona. Havia deixat voluntàriament la plaça per anar a treballar al despatx amb el seu home. L'Ajuntament ha convocat un minut de silenci aquest dijous a les dotze del migdia.

Quan han passat els fets al despatx només hi havia la mare i les dues nenes. Quan el pare se n'ha assabentat ha hagut d'anar al CAP Güell a rebre atenció psicològica. Alguns veïns que coneixien les víctimes també n'han hagut de rebre als seus domicilis.

Els cossos de les nenes han caigut directament a terra a la part del darrere d'una cafeteria, mentre que el de la mare ha caigut contra el sostre d'un edifici de serveis cilíndric a poca distància d'on han quedat els de les dues menors.

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de l'assumpte. La comitiva judicial ha començat a fer l'aixecament dels cossos cap a les onze de la nit, en una zona que ha estat acordonada pels cossos policials.