El menor d'edat que aquest dimecres va agredir amb un fort cop de puny al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ja va publicar fa un any al seu compte de Twitter missatges amenaçadors contra el Partit Popular, a més d'altres polèmics comentaris.

"Faré un atemptat a seu del PP" (sic) o "PUTOS PP lladres de merda. Mariano la vergonya de Pontevedra" [sic], són alguns dels tuits que va publicar fa un any a Twitter.

"Sionistes, mercenaris fills de puta sou el pitjor de la humanitat tant de bo que us agafin a tots i us torturin sense pietat fins que embogiu (sic)", era un altre dels seus missatges en els quals abunden les faltes d'ortografia.

Però aquest jove també té missatges propis escrits per ell com el que va publicar el 6 de novembre: "Que puta és Espanya". En un altre comentari amenaçava amb disparar "un tret al clatell" a un conegut periodista o amenaçava amb matar una dona no identificada a la qual dedicava greus insults.

Andrés de V.F. es definia en aquesta xarxa social com antifeixista i la seva foto de perfil era de Pasarón, ja que és membre de Mocidade Granat, un grup de seguidors del Pontevedra Club de Futbol, ??que va negar que el menor fos soci de l'entitat. Mocidade Granat es va desmarcar ahir, també a través de les xarxes socials, de l'agressió a Mariano Rajoy.

L'autor del cop de puny no té antecedents, segons ha informat el Ministeri de l'Interior a través d'un comunicat en què dóna compte de la detenció del subjecte per part de la Policia Nacional.

El Departament que dirigeix ??Jorge Fernández Díaz va confirmar ahir a la nit que el menor té 17 anys d'edat i que la seva identitat respon a les inicials de AVF, és de Pontevedra i va ser traslladat a la Comissaria Provincial després del seu arrest.