La policia va escorcollar a l'Haia -Holanda-, per ordre del jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz, l'empresa ITPS Group, que suposadament va ajudar Oleguer Pujol a crear empreses pantalla per amagar operacions sospitoses. Segons fonts jurídiques, els agents van anar a l'Haia a la seu d'ITPS Group amb membres de la Fiscalia Anticorrupció i van recollir informació per a la investigació que segueix Pedraz contra Ole-guer Pujol per blanqueig i delicte fiscal en operacions milionàries de les quals es desconeix la procedència dels diners.

Segons les mateixes fonts, ITPS Group, propietat de John Willekes MacDonald i de Jacob Broers, haurien ajudat Oleguer Pujol a crear societats pantalla per emmascarar els seus guanys suposadament il·lícits, com Dotricia, Marway i Arc Choille.

Amb aquestes societats, Pujol va cobrar comissions irregulars d'algunes de les set operacions immobiliàries investigades pel jutge. A través d'aquestes societats, Pujol i els seus socis van gestionar actius com edificis comercials, terrenys a Melilla, habitatges, centres turístics i hotels, 1.152 oficines del Banc Santander i tres seus del grup Prisa.

Pedraz va ordenar l'octubre del 2014 l'escorcoll del domicili d'Oleguer Pujol i del seu soci Javier Iglesias -també imputat-, així com les seus de les empreses investigades en aquest procediment, obert arran d'un querella de Guanyem Barcelona i Podem.

Aquest no és l'únic cas que porta un jutge de l'Audiència Nacional sobre la família Pujol. El seu company José de la Mata investiga en un altre procediment el matrimoni Pujol-Ferrusola i quatre dels seus fills -Jordi, Marta, Mireia i Pere-, imputats per l'origen presumptament il·lícit de la fortuna oculta de l'expresident.