Els tornados i tempestes que creuen el sud i el centre dels Estats Units han causat més de 40 víctimes mortals. A Garland, situada al nord-est de l'àrea metropolitana de Dallas, van morir vuit persones en un accident múltiple de trànsit causat per un tornado en què es van veure involucrats 12 vehicles.

Les tempestes al nord de Texas van ser les últimes en una cadena d'incidents climàtics inusuals succeïts abans de Nadal als EUA, que ja havien causat 18 morts a Arkansas, Mississipí i Tennessee.

A més, onze persones van perdre la vida per les inundacions a Illinois i Missouri. El pas dels tornados per Garland va deixar un paisatge devastador, amb prop de 600 habitatges amb danys o destruïts, a més de 60 persones ferides. "Va ser una destrucció total el dia després de Nadal, és horrible", va afirmar Pedro Barineau, portaveu de la Policia de Garland. Les autoritats busquen persones atrapades sota la runa. Encara no hi ha informes de desapareguts, a més, recomanen no sortir de casa i evitar l'ús de vehicles.