Tres persones van intentar robar ahir a la tarda en l'Alcampo de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), que estava ple de clients a aquestes hores, i en ser detinguda una d'elles, els seus dos camarades van estavellar el seu cotxe contra la porta de l'establiment i així van poder fugir els tres.

Segons han confirmat avui a Efe els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc cap a les 20 hores en l'Alcampo de Sant Boi de Llobregat, i van provocar ferides lleus, per contusions i quadres d'ansietat, a dotze persones, de les que un nen va ser atès a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat i altres tres, en el de Sant Boi.

Segons aquestes fonts, tres persones van intentar robar en una botiga de telefonia mòbil d'Alcampo, però van ser sorpreses pels guàrdies de seguretat, que van retenir a un dels presumptes lladres, mentre els altres dos van poder escapar.

Tot seguit, els dos que havien fugit van encastar el seu vehicle contra la porta principal de l'establiment, el que va generar ferits i escenes de pànic entre els clients que omplien l'Alcampo, que van pensar que es tractava d'un atac terrorista.

L'allunatge va provocar que el lladre retingut pogués fugir amb els seus dos camarades en el vehicle, del que es desconeixen les seves característiques, encara que els Mossos investiguen per poder capturar als autors dels fets.

Sobre això, una dependenta d'una botiga del centre comercial, Noelia Gómez, ha dit a TV3 que "la botiga era plena, i la gent va començar a córrer i a cridar: Una bomba, una bomba. Trets, trets. La gent va sortir corrent i altres van entrar per amagar-se".

De la seva banda, una clienta, Paula Adán, ha assenyalat que "he escoltat un soroll molt fort, semblaven trets, la gent corrent i cridant...He agafat a la meva filla i ens hem ocultat en un provador, en una cantonada. La meva filla estava plorant. Després hem sortit de la botiga. Hem passat molta por".