El cos de Mossos d'Esquadra investiga la mort d'un nen de set anys a Girona. Segons fonts properes al cas, l'avís l'ha donat la propietària de l'habitatge, que tenia problemes amb el cobrament del lloguer i quan s'ha dirigit al domicili ha detectat l'actitud estranya de la parella que hi resideix, d'origen nord-americà, ja que no li volien obrir la porta.

El cos del petit, un dels tres fills d'una família nord-americana, ha estat trobat, sense signes evidents de violència, a l'habitatge familiar al carrer Joan Roca Pinet de la capital gironina. Dins del pis s'ha trobat el cos del nen, que per les primeres investigacions, sembla mort des de fa prop d'una setmana. En aquests moments, tant els Mossos com el fiscal encarregat del cas es troben a l'interior de l'immoble investigant els fets i tant els pares com els germans del petit es troben declarant.

Els veïns asseguren que era una família amb la que no hi tenien contacte perquè només parlaven anglès i asseguren que feia uns mesos només havien vist els pares. La propietària del pis ha estat qui ha donat la veu d'alarma a les autoritats després de no poder contactar amb la família que tenia llogat el pis.