La CUP ha assegurat avui que està disposada a continuar treballant per arribar a un acord amb Junts pel Sí (JxSí) per a la investidura, però ha advertit que no constata "la mateixa voluntat política" per part de la resta d'actors en la negociació.

En un comunicat, el partit anticapitalista ha defensat avui, en el que es presenta com l'últim dia per a la negociació, que s'ha assegut a totes les reunions amb la idea de "trobar un candidat alternatiu a Artur Mas i disposada a escoltar totes les propostes", així com "explorar compromisos en clau de governabilitat d'acord amb la proposta d'acord cap a la independència".

"No obstant això, i en aquests moments, no podem constatar la mateixa voluntat política per part de la resta d'actors", ha denunciat la CUP.

El partit no ofereix detalls en el seu comunicat dels contactes d'avui amb JxSí, però insisteix que no quedarà "immòbil" davant aquesta "compte enrere" i reitera la seva voluntat de "trobar un acord per donar continuïtat al mandat sorgit" de les eleccions del 27S.