Ferrari Land, el nou parc temàtic que obrirà portes a principis del 2017 a PortAventura, ha donat a conèixer aquest dilluns un vídeo i imatges virtuals de les futures instal·lacions. Una de les atraccions estrella serà un accelerador vertical de 112 metres que batrà Shambhala com la muntanya russa més alta d'Europa- que permetrà experimentar les sensacions de la Fórmula 1, amb una acceleració de 180 km\/h en només cinc segons. A més, el parc dedicat al Cavallino Rampante inclourà dues torres de rebot de més de 55 metres d'alçada, un circuit de carreres familiar de 570 metres de longitud i vuit simuladors, dos dels quals infantils.

Amb una inversió que rondarà els 100 MEUR, Ferrari Land ocuparà una superfície de 60.000 quadrats. L'àrea temàtica es completarà amb nous atractius que es donaran a conèixer en els propers mesos. Per ara, també ha transcendit que l'àrea dedicada a la firma de Maranello inclourà les façanes d'edificis italians com el Coliseu, la Scala o el Campanile de San Marcos, així com una recreació de la Itàlia més tradicional, restaurants i botigues ubicades en un edifici inspirat en la fàbrica real d'Enzo Ferrari.

Després del llançament de la nova marca, PortAventura World Parks & Resort ha presentat aquest dilluns un nou web amb més continguts multimèdia i un espai personal adreçat a obtenir la fidelització dels clients. La companyia ha reservat un espai al web per a Ferrari Land, on mostra un vídeo i imatges virtuals del futur parc. A més, durant tot aquest any es podrà seguir l'evolució de la construcció del parc.