La diputada de Junts pel Sí Muriel Casals es troba hospitalitzada amb ferides greus després que dissabte tingués un accident quan va ser atropellada per un ciclista. Segons va informar ahir l'Hospital Clínic de Barcelona, l'estat de la diputada és "estable dins de la gravetat i està ingressada a la UCI (Unitat de Cures Intensives)", aclarien ahir des del centre.

L'accident es va produir dissabte a la tarda a la ciutat de Barcelona. La diputada de JxS va ser atropellada per un ciclista, un fet que li va causar "un traumatisme cranioencefàlic amb un hematoma subdural que va requerir drenatge quirúrgic". Segons va informar ahir La Vanguardia, Muriel Casals va ser atropellada per un ciclista en un pas de vianants a la confluència del carrer d'Urgell amb Provença.

La diputada també pateix, segons va informar ahir l'Hospital Clínic, una fractura de la pelvis, però que això "no comporta cap complicació".

Muriel Casals va ser presidenta de l'entitat Òmnium Cultural, un càrrec del qual va dimitir per presentar-se a les eleccions catalanes del 27 de setembre del 2015 a les llistes de JxS.

Suports del món polític

El món polític va voler enviar missatges d'ànim i suport del món polític a Casals. Els consellers Raül Romeva, Toni Comín, Neus Munté i Santi Vila van piular a Twitter i li van desitjat que es recuperés aviat. En el mateix sentit ho van fer els líders parlamentaris de C's, Inés Arrimadas; del PSC, Miquel Iceta; de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, i del PPC, Xavier García Albiol.

El titular d'Exteriors, Raül Romeva, es va mostrar "consternat" per l'accident i va escriure: "molts ànims i una abraçada ben forta a tota la família; et necessitem i t'esperem aviat". També Toni Comín, al capdavant de Salut: "tot el suport a l'amiga Muriel Casals. És una dona forta i esperem que es recuperi ben aviat. Està en mans d'uns excel·lents professionals". La portaveu del Govern, Neus Munté, es va confessar "entristida".