La portaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, ha negat aquest dilluns que la seva dimissió com a presidenta del PP de Madrid, després de les últimes informacions que apuntarien a un suposat finançament irregular del partit, sigui un missatge per al president del Govern espanyol en funcions i del PP, Mariano Rajoy.

"Déu em deslliuri de donar consells a ningú, bastant en tinc amb donar-me consells a mi mateixa", ha assenyalat la fins aquest diumenge màxima dirigent del PP de Madrid, en unes declaracions a Telecinco, recollides per Europa Press.

Preguntada per si és un missatge per a Rajoy, Aguirre s'ha limitat a dir que això és la "interpretació" que fan (els mitjans), però que ella quan ha parlat de l'assumpte es refereix a si mateixa.

Aquest diumenge, durant la roda de premsa que va fer per anunciar la seva dimissió, ha indicat que "no és el temps ni dels partidismes ni els personalismes", sinó "dels sacrificis i les cessions", i que els votants ara mateix estan "indignats".