L'exduc de Palma i marit de Cristina de Borbó, Iñaki Urdangarin, ha declart davant el jutge per la seva vinculació al cas Nóos. Aquí t'hem preparat un recull d'algunes de les frases més destacades de la seva compareixença.

"L'Institut Nóos era totalment transparent. Mai hem pretès ocultar res".

(Sobre la participació de Carlos García Revenga, exsecretari de les infantes, a les accions de Nóos) "Si hagués dit que alguna cosa del que fèiem no es podia fer li hauríem fet cas, com sempre hem obeït i sempre hem fet".

(Sobre la relació amb Revenga) "No hi havia contacte amb ell cada dia però quan es feia un pas, i necessitàvem el seu consentiment, la seva autorització o la seva informació, es feia".

(Sobre la participació del rei Joan Carles en la preparació de la Copa Amèrica de Vela) "Era un projecte de vela del que en va ser informat per la seva afició a aquest esport, i en un e-mail proposava accions per dur a terme en aquest camp".

(Sobre el paper de la infanta a Aizoon) "Era simplement a un tema personal de confiança, que ella sapigués que jo començava una labor. Què millor que ella estigués al meu costat?"

(Sobre si la infanta estava al corrent de les activitats de Nóos) "Amb quatre fills i els quatre petits, intentàvem parlar d'altres coses que no fossin la feina"

"La Casa de Sa Majestat el Rei no va opinar, assessorar, autoritzar o avalar les meves activitats a l'Institut Nóos"

(Sobre el fet que la infanta no hauria de figurar com a arrendatària d'Aizoon.) "No tenia cap sentit que ella com a sòcia de la societat signés en aquesta part del document. Suposo que se'ns va presentar a la signatura i erròniament vam signar en els dos costats. Ella per sòcia no hauria d'haver signat",

(Sobre la pressumpta factura de mobles de l'habitatge deduïda a les despeses d'Aizoon) "Deurien correspondre al mobiliari de les oficines d'Aizoon situades a l'habitatge familiar", (que era el domicili social de l'empresa des de 2005).