La neu va fer acte de presència ahir al migdia en algunes zones del Moianès. Tot i que en algun punt va arribar a prendre lleument sobre el terreny, els flocs van servir majoritàriament per mullar només el terra, la qual cosa va provocar un accident entre dos camions a la carretera N-141c. Durant al matí també havia nevat en zones poc habituals del Solsonès, però tampoc no hi va arribar a prendre.

La comarca del Moianès es va llevar al matí amb una temperatura de -3 graus i, cap a la 1 del migdia, van començar a caure els primers flocs de neu. Una hora i mitja després, a 2/4 de 3, ja va parar de nevar. El termòmetre només marcava aleshores 1,6 graus a Moià.

Durant la nevada es va pro-duir un aparatós accident entre dos camions a la carretera N-141c, entre Moià i Collsuspina, amb un ferit lleu. El sinistre va tenir lloc a 2/4 de 2 del migdia, quan un tràiler amb matrícula portuguesa, que circulava en sentit Collsuspina, va patinar sobre l'asfalt, just quan feia un revolt, i va envair el carril contrari de la calçada.

Com a conseqüència, va xocar amb un camió que circulava en sentit Moià i que, a causa del xoc, va perdre el dipòsit de gasoil, que va començar a fuitar sobre l'asfalt. Fins a l'indret s'hi van desplaçar la Policia Local, els Bombers i el SEM, que va atendre un dels camioners, ferit lleu, al mateix lloc.