"Et vaig escriure quan va sortir l'article del tema de les targetes a la merda de LOC i ja saps què en penso Javier. Sabem qui ets, saps qui som. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, merde. Un petó compi yogui (miss you!!!)". És un dels missatges que la Guàrdia Civil ha recuperat del mòbil de l'empresari Javier López Madrid i que, segons publica Eldiario.es, va ser escrit per la reina Letizia el 15 de octubre de 2014.

El fet és que Javier López Madrid és amic íntim dels reis, com demostren els missatges que publica avui el mitjà digital en els quals els monarques transmeten el seu suport i estima a l'empresari. Una amistat que no estarà exempta de polèmica, atès que López Madrid figura entre els 86 directius de Caja Madrid que haurien utilitzat les polèmiques targetes "black" per despeses privades i, a més, està sent investigat per un presumpte cas d'assetjament sexual.

La filtració del missatge de la reina ha causat un gran rebombori a la xarxa, la qual s'ha bolcat a parodiar-ne el contingut. Aquests són alguns dels "memes" més destacats: