Figueres va ser escenari aquest dimecres d'una persecució de pel·lícula i que es va saldar amb dos cotxes patrulla dels Mossos amb danys i un vehicle aturat en un carrer també envestit per una conductora temerària que va anar en contra direcció mentre perseguia i la perseguien els policies. Va acabar detinguda per ser la presumpta autora d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i a la nit encara estava pendent de ser acusada de més delictes, entre els quals el de conducció temerària.

Tot va començar al voltant de quarts de sis de la tarda. La dona va anar a l'escola Cor de Maria de Figueres, situada al carrer de la Jonquera. Un cop allà, alterada, va demanar que la deixessin veure la seva filla però des del centre li van comunicar que no podia perquè hi havia una ordre judicial que li ho impedia. Una patrulla dels Mossos de Figueres es va personar a l'escola i els agents li van explicar que si volia veure la filla ho havia de fer en un lloc adequat. Van mitjançar amb la dona i finalment, va accedir marxar. Aquesta situació, però, va durar ben poc.

La dona va perseguir el cotxe patrulla dels Mossos, quan aquests van abandonar el centre escolar. Van demanar ajut a la Guàrdia Urbana perquè li fessin el test d'alcoholèmia. Posteriorment la van aturar però la dona malgrat els senyals va fer cas omís i va xocar amb el cotxe patrulla i va fugir. Va començar a conduir amb el seu Mazda negre de forma temerària per la zona del Firal de Figueres. Va agafar el carrer Itàlia en contra direcció, a l'alçada del carrer Holanda va xocar contra un altre cotxe que estava aturat i finalment, els Mossos la van poder interceptar. Els fets van crear molta expectació, sobretot al centre formatiu integrat, on hi ha l'escola oficial d'idiomes.

Un cop detinguda, la dona va entrar al vehicle dels Mossos i quan estaven al carrer Holanda va donar un cop a la finestra posterior i la va trencar, pensant que podria fugir dels agents.