Per 3.500 euros, 100 ampolles de whisky, dues ovelles i un porc, uns romanesos residents a Màlaga van vendre la seva filla de 15 anys a un altre clan assentat a Astúries per casar-la amb un jove. El cas va ser destapat pels Serveis Socials d'Almuñécar (Granada) i la Guàrdia Civil de la mateixa localitat, que van evitar que una altra menor de 13 anys, cosina de la víctima, corregués la mateixa sort. Els pares de les nenes estan en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 d'Almuñécar, mentre que les dues víctimes es troben en un centre de menors.

La recerca va començar gràcies a la col·laboració ciutadana. Una veïna va contactar amb els Serveis Socials del municipi després d'arribar-li rumors que dues menors que coneixia podien estar sent objecte d'un delicte de tracta. Després d'això, personal d'aquest departament es va posar en contacte amb les menors i van descobrir que estaven sofrint un calvari.

La més gran de les dues noies, de 15 anys, va explicar davant la Guàrdia Civil que a mitjan maig havia de casar-se amb un adolescent romanès de 16 anys resident a Astúries després que els seus pares la venguessin per 3.500 euros, un lot de 100 ampolles de whisky, dues ovelles i un porc.

La família del nuvi, a més, s'havia de fer càrrec del pagament del vestit de núvia i abonar el local i el menú de les noces.