La policia belga busca un segon terrorista fugit dels atemptats de Brussel·les de dimarts, segons informen la televisió pública RTBF i el diari francès ´Le Monde´. Es tracta d´un home que hauria estat captat per les càmeres de videovigilància portant una bossa de grans dimensions amb Khalid El Bakraoui, el gihadista que es va immolar a l´estació de metro de Maalbeek, provocant la mort d´almenys una vintena de persones. La identitat d´aquest segon presumpte terrorista fugit es desconeix, igual que la d´un tercer home, vestit amb jaqueta clara i barret, que es va escapar dels atemptats de l´aeroport de Brussel·les-Zaventem.

La fiscalia belga va confirmar dimecres la participació d´almenys quatre terroristes en els atemptats de Brussel·les, però la xifra de gihadistes podria ser de cinc si es confirma oficialment l´informació difosa per RTBF i ´Le Monde´.

Els terroristes identificats fins ara són els germans El Bakraoui, Khalid i Ibrahim, que es van immolar al metro i a l´aeroport, respectivament, i Najim Laachraoui, que també va fer explotar la seva bomba a Zaventem.