Tres persones han mort en estavellar-se aquest dimecres al migdia una avioneta, que havia sortit de l'aeròdrom de Sabadell, entre les localitats madrilenyes de Perales de Tajuña i Valdilecha, segons han informat fonts d'Emergències-Comunitat de Madrid 112 i de la Guàrdia Civil. L'aeronau es dirigia a l'aeròdrom de Cuatro Vientos, de la capital espanyola. Les víctimes són dos nois de 22 anys i un de 27, que pilotava.

Les fonts han indicat que l'avís s'ha produït passades les dues del migdia i que l'avioneta, una avioneta d'ús civil del model Cessna 172, ha caigut per causes que encara es desconeixen. Segons sembla, l'aeronau s'ha precipitat contra un arbre i una de les seves ales s'ha incendiat, han precisat les fonts.

El cap supervisor del Cos de Bombers de la Comunitat de Madrid, José Ignacio Sacristán Zambrano, ha assegurat en declaracions a l'ACN que un testimoni ocular de l'accident ha vist com queia una ala de l'avioneta aproximadament a 200 metres d'on ha acabat estavellada.

L'avió s'ha estavellat prop d'un camí en plena meseta madrilenya, a la localitat de Pajares de Tajuña, i els serveis sanitaris han aixecat els cossos de les tres víctimes un cop que la Policia Científica ha fet les fotografies i tasques prèvies. Els bombers han hagut de tallar l'avioneta per poder accedir a les restes de les víctimes i la jutgessa ha decretat l'aixecament dels cadàvers.