La Guàrdia Civil sospita que Svetlana B., la dona russa de 46 anys detinguda divendres a Mallorca per la mort del seu marit Horst Hans H., alemany de 66, al domicili conjugal, primer el va drogar i després va descarnar els seus braços per donar de menjar als seus gossos. Segons l'autòpsia, l'home va morir dessagnat.

Els investigadors creuen que la suposada homicida va patir un brot psicòtic influït pel consum d'alcohol i medicaments. D'aquesta manera, no el va apunyalar, sinó que li va arrancar la carn dels braços fins deixar-li en els ossos i després va alimentar amb les restes humanes els dos gossos que tenien.

L'home mort, que sofria una greu malaltia i no podia parlar a causa d'una operació en la tràquea, presentava gravíssimes ferides als braços, que tenia pràcticament seccionats. L'atac va ser brutal i semblava obra d'una persona alienada.

Relació molt problemàtica

Els agents d'Homicidis han comprovat que Horst Hans i Svetlana mantenien una relació molt conflictiva. Les baralles de parella eren contínues a la seva casa i, fins i tot en els últims mesos, s'havien incrementat. La Policia Local del municipi havia acudit al seu domicili en incomptables ocasions.

La parella s'havia casat el gener passat però portaven junts uns dos anys. Mentre els afins a la sospitosa detallaven que ella havia de suportar el caràcter possessiu i controlador de l'alemany, altres testimonis indiquen que ell també havia estat maltractat per ella i que, per això, de forma repetida demanava auxili als seus veïns.

Svetlana era depressiva i prenia medicació. En una ocasió va beure alcohol i, a causa de la mescla amb els fàrmacs que prenia, es va posar molt violenta i va donar una pallissa a l'home, segons van assenyalar dos veïns. Els veïns també van recordar que Horst Hans també havia estat atacat pels gossos que tenien a casa.

Malgrat aquesta situació conjugal tan problemàtica, no consten denúncies a la Guàrdia Civil ni contra el difunt ni contra la seva companya sentimental. En canvi, l'arrestada sí va tenir problemes amb una altra anterior parella a la península i va viure una traumàtica separació, fins al punt que fins i tot aquest home hauria intentat de prostituir-la a Alacant.